torsdag 31 oktober 2013

Träningsläger på Hawaii-Florida-Playitas

Jag hittade lösningen för de dyra träningsresorna på XXL igår!

Tacx Flow Multiplayor som säljs ut idag för endast 2 499 kr rek. pris ca 4000 kr. Skynda att fynda!

XXL öppnade 10:00 idag så det var bara att hänga på låset.

Kön kl 09:45
 
 
 
 
Jag han roffa åt mig 2 stycken!

Här är beskrivningen på trainern

VR training för alla. Flow Multiplayer har en elektromagnetisk broms. Bromsen är mindre kraftfull än motorbromsen – hjulet drivs inte men en väldigt realistisk cykelupplevelse kan ändå garanteras. Flow Multiplayer är kopplad till en dator med en USB-kabel och inkluderar Tacx Trainer  Basic software 4.0 och VR styrram.

Tacx Flow Multiplayer är en avancerad Ergorulle komplett med VR-kit. Du har möjlighet att ta nästa träningstur på Mallorca, eller köra ett pass med grannen - allt från deras eget vardagsrum! Med den nya programvaran kan köra allt från egna självprogramerade träningsprogram eller GPS-baserade träningsturer som visas i Google Earth i realtid. Vart du befinner dig i Real Life filmer visas också i ett separat fönster. Ett års licens för multiplayer-funktionen ingår. Satsen kräver en maskin av senare datum. Mer information om www.tacxvr.com

Du kan styra motståndet och få all information om hastighet, watt, kadens, distans, stoppur mm Fler funktioner ifht puls är också möjligt för sändaren (ingår ej) används. Icke-kodad Polar sändare fungerar med Flow.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar